Sudah beberapa hari rasa teringin nak makan kueh talam buatan sendiri. Akhirnya semalam barulah dapat membuatnya.
Kueh Talam
Walaupun sukatannya betul, tapi bahagian bawah jadi lembek dan kurang kental. Tak tahulah apa sebab sebenarnya.
Mungkin Datin G boleh bantu. Lupa nak tanya padanya. Tunggu beliau respon di sini saja la. Hehe.
9 comments:
Salam Raisa.
Nampak elok jer!
Aslmkm.
Hmmm ... probably tepungnya sudah siap bercampur tepung ubi.
Nowadays, banyak tepung sudah tepung campur. So kita kena suaikan la!
Salam Raisa.
Ikut nasihat Kak G.
Salam Raisa.
Nampak OK jer!
Salam Raisa.
Nampak sedap.
Resipi Kak G ke?
Salam Raisa.
Talam resipi G?
Yang I tau her talam lapis is among the best!
Salam Raisa.
Kira dah jadi tu!
Salam Raisa.
Nampak sedap!
Salam & hi semua.
Tq ya. Baru habis ziarah balik!
Post a Comment